Specialisten in oogzorg

Met een team vol met gediplomeerd opticiens, contactlensspecialisten en optometristen bent u er altijd van verzekerd dat wij alle kennis in huis hebben om u goed te kunnen helpen.

Maak een afspraak

Team Optiek & Optometrie Overbetuwe

Arjanne van den Blink
Arjanne van den BlinkContactlensspecialist & opticien
Guusje Roeloefs
Guusje RoeloefsOpticien in opleiding
Hans Reugebrink
Hans ReugebrinkOpticien, optometrist & eigenaar
Kayla de Jager
Kayla de JagerOptometrist
Nevenwerkzaamheden: optometrist bij CWZ Nijmegen

Marjan Gaasbeek-Rombout
Marjan Gaasbeek-RomboutOpticien
Wieke van der Vliet
Wieke van der VlietOpticien & studente optometrie
Annemijn van der Goes
Annemijn van der GoesWinkelmedewerker

Onze specialisaties

Optometrie

Onze optometristen zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de gezondheid van het oog. Klachten waarmee u bijvoorbeeld bij onze optometristen terecht kan zijn: verminderd zicht, branderige ogen, tranende ogen, vlekken/flitsen in beeld, pijnlijke ogen en rode ogen. Daarnaast kunnen zij vroegtijdig oogziekten als glaucoom constateren.

Onze meetruimte is uitgerust met een OCT-scan, waarmee we alle laagjes van uw netvlies in beeld kunnen brengen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw pupillen groot te druppelen, zodat we niets missen!

Onze contactlensspecialisten zijn opgeleid om u de beste lenzen aan te kunnen meten. Zij kunnen u adviseren over welk lenstype voor u het meest geschikt is en gaan graag samen met u opzoek naar een geschikte kijkoplossing. Denk bijvoorbeeld aan lenzen voor iedere dag, lenzen voor alleen tijdens het sporten of lenzen die alleen ‘s nachts gedragen worden (nachtlenzen).

Wij hebben een ruim assortiment aan brillen in verschillende kleuren, prijsklassen en modellen. U bent altijd vrij om binnen te lopen en eens te komen wat u leuk staat! We denken graag met u mee.

Heeft u een vraag over brillen, contactlenzen of ooggezondheid?

Onze specialisten geven u graag advies
Neem contact op